Vi söker personer som tidigare har varit med på Kulturkarnevalen endera som deltagare eller som staff, eller har erfarenhet från andra evenemang. Vi vill också att du har gått ut grundskolan. Vi prioriterar ungdomar som bor på Åland och går i skola/har gått i Övernäs skola och/eller Ålands Lyceum.
Passar det här in på dig? Ansök då!

Du kan inte anmäla dig både som deltagare och staff. 

För de staffisar som kommer från fastlandet börjar uppdraget redan i Åbo hamn. Det blir incheckning i deltagarbussar och utdelning av material.
Exempel på staffuppgifter under karnevalen är infodisk, incheckning (åländska deltagare), guidning, läggdagspatrull, nattvakt, roudande, skyltning, städning och övervakning av aktiviteter. Arbetsuppgifterna sker på olika verksamhetsställen. Arrangören gör ett schema för arbetsuppgifterna. 

Alla tar sig på egen hand till Åbo för att vara på plats torsdagen den 8/11 (förmiddag) då vi samlas för staff catch up. De staffisar om bor på Åland har catch up torsdagen den 8/11 (eftermiddag) i Övernäs skola. 

Kulturkarnevalen ersätter resor enligt billigaste färdmedel till och från Kulturkarnevalen, och även alla måltider under karnevalen. Inkvartering ordnas i klassrum. Vi väljer mellan 20-30 personer. Vi meddelar alla per e-post och alla antagna får mera information.   


 

Fortsätt